Landingspagina

Wat is een landingspagina?
Een landingspagina is een zeer eenvoudige website die een sterke invloed heeft op de zoekresultaten op het internet. Deze pagina kan eveneens gebruikt worden om uw klanten te informeren over uw bedrijf. Dankzij ons gebruiksvriendelijk CMS-systeem met overzichtelijke lay-out kunt u waar en wanneer u bent uw gegevens aanpassen.

Hoe geraak ik nu bovenaan? - SEO
Naast het gebruik van de landingspagina zelf, staat ons team voor u klaar om uw ranking in zoekmachines zoals Google en Bing nog te verhogen. Dit doen we door voor u uw teksten op uw landingspagina te corrigeren en aan te passen zoadat deze vlot leesbaar zijn voor potentiële klanten. Eveneens zorgt dit voor een betere indexatie door Google.

En wat met adverteren?
Vervolgens beheren wij ook uw Google AdWords of AdSens campagne. (meer info vindt u hier) Zo hoeft u zich zelf geen zorgen te maken over onverwachte kosten of nutteloze investeringen.Er is nog meer!
Ook al is het niet aanbevolen, toch is het ten alle tijde mogelijk uw domeinnaam aan te passen in ons eenvoudig beheerpaneel. Het beheerpaneel is zo opgemaakt dat uw in alle eenvoud uw tekst kunt aanvullen en opmaken. Mocht u toch twijfelen hoe u iets moet bewerken of invoegen, wij hebben voor elke opdracht een filmpje voorzien. Nooit geen lange handleidingen, maar eenvoudige praktische filmpjes. 

Tot slot heeft elke landingspagina een beveiligde SSL verbinding via https. Dit zorgt ervoor dat klanten op een veilige manier kunnen verbinden met uw landingspagina. 

Account aanmaken


.online-web.eu

Wij hebben de oplossing indien u opzoek bent naar cloudmogelijkheden, websites, online reservering, ticketverkoop, webshops, search engine optimalisation (Google), enz.

Ons bedrijf is voorzien van krachtige servers met failover systeem om de up-time zeer hoog te houden. Onze servers staan dan ook onder permanente controle om snel te kunnen handelen indien er zich een probleem voordoet. Door onze hoge up-time en snelle servers, wordt uw ranking in Google dan ook hoger.

De cloudoplossingen die aangeboden worden zijn voornamelijk gericht op de Belgische / Vlaamse markt. Het cloudsysteem wordt onderhouden en dankzij datzelfde systeem blijft u altijd up-to-date met de laatste nieuwtjes.