Webshop

U krijgt er van ons een gratis webshop bovenop!
Dit systeem is voorzien dan krachtige zoekfuntie en een nodige filter op uw groepen. Zo kunnen u klanten snel vinden wat ze zoeken. Het systeem heeft een volledige integratie met het facturatiesysteem en uw landingspagina zodat u en uw klanten alles kunnen terug vinden in jullie account. U hoeft slecht één maal de artikelen toe te voegen. Daarna worden de artikelen automatisch in de webshop en in het facturatiesysteem geplaatst. Gedaan met alle tussenstappen!

Door onze beveiligde SSL verbinding en de samenwerking met CardGate hebben wij een beveiligd online betalingssysteem.

 

Account aanmaken


.online-web.eu

Wij hebben de oplossing indien u opzoek bent naar cloudmogelijkheden, websites, online reservering, ticketverkoop, webshops, search engine optimalisation (Google), enz.

Ons bedrijf is voorzien van krachtige servers met failover systeem om de up-time zeer hoog te houden. Onze servers staan dan ook onder permanente controle om snel te kunnen handelen indien er zich een probleem voordoet. Door onze hoge up-time en snelle servers, wordt uw ranking in Google dan ook hoger.

De cloudoplossingen die aangeboden worden zijn voornamelijk gericht op de Belgische / Vlaamse markt. Het cloudsysteem wordt onderhouden en dankzij datzelfde systeem blijft u altijd up-to-date met de laatste nieuwtjes.